fredag den 29. august 2014

Det skal være sandt
Jeg har et stort ønske om ægthed. Jeg spejder efter det omkring mig og det er noget af det, jeg allerhelst vil bidrage med her i verden. Jeg har et stort ønske om at bidrage med noget virkeligtDet er også noget af det, jeg allerhelst vil med min blog.  

Det behøver ikke at være dybt. Det må også gerne være nærvær og glæden ved de små ting. Jeg beundrer mennesker (og blogge) som er i stand til at formidle nærvær og minde om værdien i det nære. Det drømmer jeg om selv at kunne og det har jeg tænkt mig at øve mig på:-)

Jeg vil gerne formidle ægthed, også når det gælder sorg og smerte og de store følelser i livet. Overskriften for bloggen her er, at det må godt være godt og det må også godt være dårligt, men det skal være sandt! 

Hvis jeg skal bidrage med noget virkeligt, er jeg nødt til at stille mig sårbar. Jeg er nødt til at gå lidt ud over mine egne grænser. Jeg har besluttet, at det er ok!:-) For vi har brug for det nære, det sande, det ægte og det virkelige.

Vi har brug for hinanden :-) Derfor er du også meget velkommen til at kommentere og involvere dig i min "samtale" her på bloggen:-) 

6 kommentarer:

 1. Det er en meget dejlig målsætning for en blog.

  Min erfaring er at man skriver bedst når man skriver ærligt, alligevel bliver det svært for bloggere med rigtigt mange læsere fordi det er meget ensidigt at blotte sine ægte følelser for tusindvis af mennesker man ikke kender. Gang på gang har jeg set meget ærlige og nære blogs blive mere facade og jeg tror som sagt at dette er grunden. Måske er det derfor at mange nye blogge er de allerskønneste?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er interessant det, du skriver. Det er selvfølgelig forståeligt, men alligevel ærgerligt. Der er vel også et element af, at man bliver mere "professionel" med tiden - på godt og ondt. Så må jeg jo hellere forsøge at nyde denne første tid i stedet for at blive utålmodig efter læsere :-)

   Slet
 2. Å og så er der det med hvad der er sandt. Det er nemlig ikke så ensidigt synes jeg. Alle de mennesker jeg kender kan levere sandhed til så mange forskellige (og langt hen af vejen modstridene) historier.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det jeg mener med sandt er vel, at det skal være oprigtigt. Det skal være et ægte udtryk for, hvem jeg er og hvad der betyder noget for mig. Men det vil selvfølgelig altid være "filtreret virkelighed" som du har beskrevet det så fint på din blog. Det er suverænt mig, der bestemmer, hvilke "livsglimt", der når frem til bloggen :-)
   Tak for dine kommentarer!

   Slet
 3. Ja det med filteret tror jeg vi alle sætter på, jeg har ofte ladet mig irritere over facaden på mange blogs, men for nogle er det jo en måde at flytte og holdet eget fokus på det positive. Og det er jo så folks individuelle valg hvor åbne de ønsker at være på bloggen. Men man mærker nu folk bedst hvis der både er skidt og kanel, det kan jo stadig fremlægges på en sober måde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Da jeg begyndte at blogge (for tre måneder siden) var mit focus næsten udelukkende på det meget ærlige, men jeg er blevet glad for at kombinere det med mere "banale" indlæg med fokus på livsglæde og nære ting jeg holder af. Det er også vigtigt for mig, som du skriver, at det er sobert. At det ikke bliver følelses-porno eller udleverende på en forkert måde. Jeg holder også meget af, at kunne mærke mennesket bag bloggen.
   KH Lisbet

   Slet