fredag den 15. august 2014

Hverdagsbilleder...

Her i vores hjørne af Danmark har det regnet meget af tiden på det sidste og jeg indstiller mig modvilligt på, at det er slut med at være så meget ude. Det har jo været skønt med et par måneder i shorts og bare tæer!
Forhåbentlig kommer der lidt mere sommer, men lige nu er der næsten efterårs-hule-stemning i vores hjem...

De allerførste tysk-lektier :-)
Tegnefilm med far :-)


4 kommentarer:

 1. Der er nu også noget hyggeligt over efteråret og måden man er sammen indenfor med små sysler. Og udenfor bliver der bare så pænt med alle de rød/gule/brune farver :) men en efterårsdag med sol er meget bedre end en med regn :)

  SvarSlet
 2. Ja, der er også mange hyggelige og smukke ting ved efteråret, men overgangen fra sommer til efterår er lidt vemodig, synes jeg:-) Nu er jeg startet op på efterårs-sæsonen i haven med regn-bukser og plante-flytning og det er jo også super hyggeligt!

  SvarSlet
 3. Ja efteråret er lige så stille på vej.... Men der er også noget smukt og nærværende over efteråret.... Tid til at finde de tykke trøje og hjemmestrikkede strømper frem. Til varm kakao og gode bøger... (mens vi ignorerer vasketøj og bunker af to-dos... ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Hyldemorshave

   Tak for din kommentar:-) Ja det er relevant på alle årstider at finde plads til og prioritere de gode og nærværende ting :-)

   Slet