torsdag den 13. november 2014

November

I går måtte vinter-støvler og vanter frem for første gang. Det går mod vinter. Rundt omkring er der stille koncentration. Nogen tænker...og tegner...
Andre snupper 924 sider i selskab med Harry Potter...  Vi er begyndt at se filmene sammen, men hun læser hurtigt og er et par bøger foran. Dejligt at se hende forsvinde ind i et univers. At læse er gode barndoms-minder for både Jan og jeg.Te og blomster til moren...

Stille sysler her hos os - OG så er der jo også novembers store job: det kræver sit barn at sætte kryds i næsten alle felterne i legetøjs-katalogerne :-)


Med ønsket om at din november-dag må blive god.
Kærlig hilsen Lisbet8 kommentarer:

 1. Hyggelige hverdagsglimt fra en november, der her er grå og våd. Harry Potter er fantastisk. Hun er heldig at hun lige nu er på første gennemlæsning.

  SvarSlet
 2. Tak. Ja, hun nyder det helt sikkert også og rækker ud efter den næste bog, så snart hun er færdig med én :-)

  SvarSlet
 3. Nyder dine stemingsbilleder fra november. Tænker at du nemlig, trods sygdom, får alle de små detaljer med fra hverdagen, som man nogle gange går glip af, når man er rask og kan det hele. De små ting giver stor glæde, og det er godt at få øje på dem.
  Rigtig god weekend.
  Kh Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Helle
   Jeg blev rigtig glad for din kommentar. Jeg har selv tænkt lidt det samme, så det er dejligt at du skriver det. Der er rigtig mange ting jeg går glip af, men der ER nærvær og de små glæder i mit liv, som jeg også synes har stor værdi. Kunsten er så ikke at være så ked af det man ikke har, at man glemmer at glæde sig over det man har!
   Jeg har også tænkt at bloggen måske kan hjælpe mig lidt med det: at fokusere på de gode ting som er.

   KH Lisbet

   Slet
  2. Ja det er lige præcis noget af det en blog også kan. Man bliver nemlig mere nærværende i sin dagligdag for de små nære ting. Man får pludselig også øje på ting, der er så smukke, at man lige kan tage et billede...og dele det med andre.
   Der er mange ting at glæde sig over, og det kommer mere og mere med tiden, men der er også en laaang tid, hvor man siger farvel til ALT det man kunne...og var, når man rammes af en sygdom, man skal leve med resten af livet, og de store begrænsninger det fører med sig. Man skal have den største tålmodighed med livet og en selv, men det kommer.
   Den bedste "medicin" er at finde interesser man kan tåle at dyrke. Som at blogge, måske noget håndarbejde...eller andre ting. Starte i det helt små og lade det udvikle sig, selvom man måske ikke lige kan se målet med det i starten. Men det hjælper en på vej.
   Kh og mange tanker
   Helle

   Slet

  3. Tak for dine søde, kærlige og opmuntrende kommentarer. Dem værdsætter jeg meget. Tak fordi du tager dig tiden til at skrive så omhyggelige hilsner! Der er langt fra Fredericia til Hjørring for os begge to, men havner I alligevel her giver jeg kaffe ♥
   Kh Lisbet

   Slet
 4. Dejlige billeder- og hvor ser den malebog genkendelig ud :-) god fredag til dig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Smil, ja de er populære de bøger :-) Vi har dem også i en del varianter, men der er virkelig også blevet hygget mange timer sammen med dem.
   Tak og også rigtig god fredag til dig :-)

   Slet