fredag den 11. september 2015

Septembersol
Når september er så smuk og dejlig, som den er i år, er det svært rigtig at blive sur på den. Sur over, at den er den første efterårsmåned :-)
Masser af sol, varme og blå, blå himmel er fantastisk. Varmen nydes lidt ekstra, fordi vi ved, det er sidste chance for at samle vinterdepot af varm sol mod kinderne. Nyde, nyde, nyde...14 kommentarer:

 1. Jeg håber sådan at vi får et super smukt efterår i år.
  Sidste år var det så kedeligt og der var slet ikke alle de smukke farver.

  Så mange dejlige billeder, synd sommeren slutter nu..

  Knus <3

  SvarSlet
 2. Kære Jeanette
  Ja, det kunne virkelig være dejligt! Med masser af sol og gyldne farver. Indtil nu har det jo været fantastisk - i hvert fald her hos os :-)
  Kh Lisbet

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det har været en smuk uge, jeg har desværre været syg, så har været for lidt ude i det..

   Knus <3

   Slet
 3. Uh jeg har gået gemt på dette indlæg i Bloglovin' til jeg havde rigtig god tid til at nyde dine billeder. Og sikke en dejlig søndag-morgen-beskæftigelse. Tak for de skønne fotos. Kh. Liv

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du bare sød Liv. TAK! Jeg synes, jeg selv nyder blomsterne en ekstra gang, når jeg fotograferer dem og pusler med de her indlæg.

   God søndag :-)

   Slet
 4. Kære Lisbeth
  Hvor er det dejligt, du er tilbage:) Jeg håber, du har flere smukke øjeblikke nu, som dem du viser her med dine fotos? Du tager altså vildt gode og særlige billeder, Lisbeth. Med så meget lys i. Man bliver helt forfrisket af at se dem:) Måske endda healet. Ja, det føler jeg mig!
  Du giver virkelig noget værdifuldt til os og verden med den her blog. Tak:)
  Ønsker dig forsat smukke septemberdage. Fra Laila.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Laila
   Hvor er det hyggeligt med en hilsen fra dig, nu hvor vi kender hinanden lidt :-) Tak for dine søde ord. Dem bliver jeg rigtig glad for!
   Jeg er helt grøn med et kamera. Det har aldrig interesseret mig, før jeg begyndte at blogge, men hvis jeg har et trick må det være, at jeg er glad for at fotografere i solskin :-)

   Tak i lige måde og tak for korrespondancen i sommers :-)

   KH Lisbet

   Slet
 5. Åh hvor er det smukke billeder - du har virkelig fanget September :)

  SvarSlet
 6. Så dejlige september øjeblikke du viser og på en noget blæsende dag med byger, er det guf for sjælen. Jeg har det helt som dig og må suge de flotte høstdage ind og gemme som depot. Og så har vi heldigvis de fine minder fanget med linsen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det betyder meget om solen skinner eller ej :-) Enig , det er dejligt med blomsterminderne - og også praktisk, når man skal forsøge at huske, hvor der er plads til flere forårsløg ;-)

   Kh Lisbet

   Slet
 7. Så smukke fotos- september har du virkelig fanget godt :-)

  SvarSlet
 8. Tak. Det er dejligt september har været så skøn en tid at "indfange" :-)

  SvarSlet