Om mig


Mit navn er Lisbet. Jeg er 45 år, gift med min Jan og mor til to piger på 9 år og 13 år. Jeg har haft det rigtig svært på grund af sygdom, men er nu endelig på vej mod fremtiden!

Jeg elsker skønhed og poesi omkring mig og er virkelig glad for min have! Jeg er kristen og min tro er en vigtig del af, hvem jeg er - og så har jeg en stor kærlighed til alt, hvad der er virkeligt. Forstået på den måde at jeg elsker ægthed, nærvær og at turde stille sig sårbar.

Min tanke med bloggen er, at den skal være en blanding af taknemmelighed og glæde ved de små ting kombineret med dybere mere personlige indlæg.

Hjertelig velkommen til mit univers. Jeg håber, at du føler dig velkommen og godt tilpas! Jeg bliver super glad for kommentarer, fordi det gør bloggen levende og fordi det er så dejligt at mærke, at der er nogen i "den anden ende". Jeg gør mig umage med at svare på dem alle :-)

KH Lisbet


6 kommentarer:

 1. Kære Lisbet!
  Hvor er jeg glad for at jeg har fundet din blog. Her bliver jeg hængende, for her er rart at være. Jeg glæder mig til at følge dig.
  Kærlig hilsen Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Helle
   Sikke en dejlig hilsen at vågne op til! Det glæder mig, at du har lyst til at følge med. Velkommen :-)
   Kærlig hilsen LIsbet

   Slet
 2. Hej Lisbeth. Det skønne ved kommentarer med en webadresse tilknyttet er, at man får øjnene op for sådan nogle små hyggeligheder der giver en god følelse i maven. Din blog er én af dem.
  Vi læses ved :-)
  Kh CamillaTe.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Camilla
   Tak for din søde kommentar. Ja, vi læses nemlig ved :-)

   KH Lisbet

   Slet
 3. Hej Lisbet
  Jeg faldt over din blog ved en tilfældighed og følte mig straks tilpas i den. Du univers af ærlighed og taknemlighed klinger i mig.
  Bedste hilsner Jeanette
  jeanetteohrt.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Velkommen til Jeanette :) Jeg er glad for, at jeg dermed også fandt dit univers!

   Slet